COSenLeoninAfrika.reismee.nl

Welkom op mijn Reislog!

Hallo en welkom op mijn reislog!

Dé plaats om op de hoogte te blijven van alle avonturen en ervaringen tijdens deze reis. Vanaf nu zul je hier dan ook regelmatig nieuwe verhalen en foto's vinden, en via de kaart weet je altijd precies waar ik me bevind en waar ik ben geweest! Meer informatie over mijzelf en de reis die ik ga maken vind je in het profiel.

Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan voor mijn mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.

Ik zie je graag terug op mijn reislog en laat gerust af en toe eens een berichtje achter!

Leuk dat je met me meereist!

marcel

rob van mierlo

En we zijn niks jaloers, hoor!

Herman

Leuke zo'n blog. Succes met je reis(doelen)

Henk

Ik ga je reis met hééééél veel interesse volgen. Ben stikjaloers op je.
Werk ze en geniet ervan!!!

Jos Schreurs

Goede zet om zo'n blog bij te houden. Ik ga hem in ieder geval volgen. Lijkt me top om zo het nuttige en hopelijk ook het aangename te combineren. In ieder geval veel sukses en plezier.

marjan

goeie reis Marcel!!

Frank

Hallo Marcel

Weet eigenlijk niet wat ik je moet wensen of schrijven.

Ik denk wel heel veel aan je.

Ton & Toos Schreurs

We zijn heel blij met het weblog dat je hebt gemaakt om je op jouw reis te kunnen volgen. Dat zullen we ook zeker doen met heel veel belangstelling.Een prachtig medium, ook om te zien hoe anderen met je meereizen. Alle goeds toegewenst.

jacobien kalule ( AMC Tropencentrum)

leuk om "mee" te genieten. veel plezier gewenst en ik ben benieuwd naar de ervaringen

groet jacobien

Duncan Eilander

Hoi Marcel,

Ziet er goed uit deze weblog, ik hoop dat er heel veel goede verhalen zullen verschijnen. Laten we er een mooie ervaring van gaan maken.
Tot op Schiphol!

Cees Seebregts

Hoi Marcal,

Ik zal je reis met veel intresse volgen.

Veel leerzame momenten en ook plezier.

Groetjes Cees

Annemiek Bosboom

Hele goede reis en succes daar!

Willemijn Peeters

Heel erg veel plezier gewenst op deze ongetwijfeld mooie reis! Ik ben heel benieuwd naar de uitzendingen die jullie gaan maken. Hopelijk worden hier veel mensen door geinspireerd!

Simone Verbiesen

Hoi Marcel,

Ik ga je reis zeer zeker volgen. Ik wens je een onzettend mooie reis toe!

Groetjes

Simone

peter gloudi

Marcel, heel veel succes. Het ICSE leeft mee. Misschien kunnen we tzt ook in het auditorium jouw verhalen gaan plaatsen.

suzanne van der steen

ha marcel,

maak er een mooie reportage van! veel groeten, suzanne van der steen

Ria van de Ven Gijsbers

Hallo Marcel en medereizigers,
Goede reis, veel succes met de bezoeken in de verschillende Afrikaanse landen en tot gauw ziens in Rwanda.

Marga

Hoi Marcel en reisgenoten,
Habari za leo?
Jullie eerste dag in Tanzania. Missen jullie onze regen al? Die sturen we met plezier achter jullie aan naar Same. Ik hoop tenminste dat het afhalen op KIA gelukt is en dat jullie goed in Same aangekomen zijn. Ik ben heel benieuwd wat er uit gaat komen en kijk uit naar jullie verhalen en uiteindelijk natuurlijk de uitzendingen op de televisie.
Maak er maar wat moois van en vergeet niet om iedereen in Same de groeten van mij te doen!

Tante Mia en John

Hoi Marcel:
leuk om je reis te kunnen volgen ,we wensen je veel sucses
en hopelijk verloopt alles zoals jullie het gepland hebben
Groeten ook aan je mede reizigers Van Tante Mia en John

Peter Brokke

Hoi Marcel en anderen,
Nu is het dan ook echt begonnen, we wensen jullie heel veel succes en zullen de verhalen volgen. Misschien dit jaar ook met een wijntje in de Toscane!

Heel veel succes !!!

(camping) Peter

toos & Ton Schreurs

Marcel & crew, van Saskia gehoord over jullie enthousiasme bij de reis en onderlinge prettige samenwerking. Zijn intussen benieuwd naar enkele foto's. Groetjes, Pa en Ma

Marion & Chris

hallo Marcel,

Een hele uitdaging voor je zo te zien!
We volgen je op de voet. Dat gaat bij jou blijkbaar makkelijker als je in Afrika bent dan dat je thuis bent!
Alle goeds en een super reis toegewenst!
Marion & Chris

Daan Scholten

Dag Marcel, Goed werk ! Zorg voor een goede film. Sterkte en succes.

toos & Ton Schreurs

Hoi Marcel, Met veel belangsgtelling hebben we jouw verhaal en de foto's over Rowanda gelezen en bekeken. Wat geweldig dat er na het enorme leed van mensen een omkeer is gekomen en zich nu weer een volk tonen. Prachtig ook het werk van de "Koningin-moeder"uit Brabant die zoveel goeds topt stand brengt voor zoveel wezen, maar ook voor de vele weduwvrouwen. Tussen de regels door merken we dat je zelf ook enorm van dit alles geniet.
Heel veel liefs. Pap en Mam

Jos Schreurs

Hoi Marcel,

Dank voor wederom een mooi en beeldend verhaal!! Over beeld gesproken. Via wat surfen kwam ik uit bij videos van jou en je reisgenoten. Wellicht leuk om deze ook in je blog op te nemen zodat iedereen ook van het beeld en mooie bijpassende muziek kan genieten. Enkele links zijn: http://vimeo.com/10093124, http://vimeo.com/9976879,
http://vimeo.com/9800211 en http://vimeo.com/9261355.

Een beginnende lentegroet uit Nijmegen,
Jos

Caroline Evers

Beste Marcel,

Gisteren naar een concert van Guus Meeuwis geweest en na afloop heb ik hem verteld over jullie reis en dat zijn liedjes worden gezongen op de Loita Highschool. Dat vond hij geweldig leuk. Jullie zijn daar nu aan het filmen. Ik ben zooooooo benieuwd! Geniet ervan.
Caroline